En ung pige på vejen

Opfordring til vandring

Jeg møder anerkendelse fra fremmede mennesker på min vej, og jeg er ikke bleg for at indrømme, at det får mig til at flyve.

Det er enormt motiverende at blive mødt med en kommentar om, at jeg er sej eller modig – det bekræfter mig i, at det jeg gør, er noget særligt.

.. Det er primært i Danmark, jeg er stødt på imponerede mennesker – jeg tror, det skyldes, at folk ikke er så vant til at møde vandrere herhjemme..

De synes, det er fedt, at jeg pakker tasken og tager af sted uden præbookede overnatninger. De synes, det er modigt, at jeg vandrer alene, hvilket nok også bunder i, at jeg ser yngre ud, end jeg er..

Jeg er typen, der bliver spurgt om ID, når jeg køber alkohol i supermarkederne eller går på diskotek..

.. Jeg er efterhånden nået en alder, hvor jeg lapper alle de kommentarer i mig, jeg kan komme i nærheden af, selvom det nogen gange er svært at gennemskue, om det skal betragtes som et kompliment eller en fornærmelse.

De folk, jeg møder, har en tendens til at blive overraskede over, at jeg ikke hellere vil tilbringe mine weekender i byen på jagt efter prinsen i den hvide Tesla. De antager, at jeg er studerende, og jeg nænner ikke at fortælle dem, at det snart er 8 år siden, jeg opnåede en kandidatgrad..

Jeg er sikker på, at jeg en skæbnesvanger dag vågner op med et udseende, der er ældet 50 år, og jeg over natten går fra at ligne én på 24 år til at ligne en på 74 år.

.. Mens jeg venter på, at den dag kommer, får jeg en masse gode kommentarer om, hvordan sådan et ungt menneske tør at tage på tur alene.. Hvad de ikke ved er, at jeg er voksen nok til at sove på fancy badehoteller og spise på gourmet restauranter – den eneste rigtige forskel på mig og almindelige voksne er; at jeg gør det i uld og spandex..

Min hypotese er; at alt postyret opstår, fordi der er for få kvinder, der vandrer. Jeg møder få enlige kvinder på min vej, og de fleste er nok nogen og 60 år – med det sammenligningsgrundlag kan jeg godt forstå, at jeg er lidt af en enhjørning!

.. Jeg vil dog hellere være lidt mindre særlig, hvis det kan gøre plads til et yngre selskab!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *