Præ 2018 eventyr

Præ eventyr

Datoen er sat! Billetten er købt og jeg tager af sted den 8. marts.

Jeg har booket et ophold i Atlanta indtil den 13. marts, hvor mit eventyr for alvor begynder, og jeg er lige ved at boble over af forventningsglæde!

Planen er, at jeg har afsat tid til at akklimatisere i Atlanta..

Jeg forventer at lande med jetlag.. Hvilket måske ikke har afgørende betydning for en syvsover af rang – det kommer nok bare til at betyde, at jeg står op på samme tid som normale mennesker?!

Hvorom alting er, tænker jeg ikke, det er en dårlig idé at give mig selv tid til at vænne mig til en anden tidszone..

Derudover skal jeg have planlagt de sidste ting, inden jeg er klar til afgang.

Atlanta kommer derfor til at udgøre sightseeing og planlægning!

Det jeg glæder mig allermest til, er det ultimative eventyrland: REI! – Amerikas svar på kingsize Friluftsland!!

I mine forberedelser har jeg erhvervet mig stort set alt, hvad jeg kunne komme i tanke om.. og mere til!! Men der er dog stadig nogle udeståender på listen over essentielt vandregrej!

Jeg mangler:

Gasblus og gas – Det er et no-go at flyve med gas – BOOM!! Jeg kan sågar risikere, at få mit gasblus konfiskeret ved afrejse – fordi det har været for tæt på en gasflaske?! Umiddelbart burde gasblusset være ubrugeligt uden gas, men hvad ved jeg?! Nogen siger, jeg gerne må have det med, andre siger jeg skal lade være – jeg har ikke lyst til at tage chancen!!

Mad – Amerikanerne er pænt bange for mund- og klovsyge, så frugt og kød kan jeg godt vinke farvel til, hvis jeg vil lukkes ind! Lidt ærgerlig over, at jeg først fandt ud af det efter at have spenderet 800 kr. i proviantering af første uges forbrug af frysetørret skipperlapskovs.

En skide-skovl til skoven – Jeg er ikke stødt på så mange skide-skovle i Danmark – diskuterbar udtalelse?! .. Ingen har i hvert fald været i den rigtige farve!!

Vandfilter – Der er utroligt få variationer at få i de danske outdoorforretninger, hvilket nok er et tegn på, at rent vand er let tilgængeligt herhjemme. Manuel håndkraft er for meget for mit dovne sind, så jeg håber at finde ét, der kan klare opgaven selv.

Bjørnedåse – Bjørnedåser er en mangelvare i Europa – wonder why?!

Batterier – Jeg vil helst undgå, at lufthavnssecurity går i alarmberedskab, når jeg hiver 40 styks AA batterier op af håndbagagen!!

.. Det var min liste over grejindkøb i USA!!

De kommende måneder vil i den grad handle om planlægning! Jeg vil løbende holde jer opdateret i takt med eksekveringen af mine forberedelser.

I ønskes alle et fantastisk 2018!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *