Pigen med 6 regnjakker

Jeg modtog en pakke den anden dag.. Det var fra Pigen med 6 regnjakker, der var faldet over en hovedpude i det schweiziske eventyrland – den syntes hun, jeg skulle have!

Jeg mødte Pigen med 6 regnjakker på Hærvejen, hvor hun var på jagt efter en skandinav ved navn Sven(d).

.. Jeg forestiller mig, at hun havde sat håbet op efter et attraktivt, lyshåret og bredskuldret stykke vikinge mandfolk!!

Da jeg mødte hende i starten af hendes Freedom39 tour de Scandinavia, var hun på vej videre mod Norge på sin tro ganger; jernhesten Benjamin..

En måned efter jeg havde afsluttet min tur, modtog jeg en besked fra hende, om at hun var på vej ned gennem Sverige. Hun var ikke blevet helt færdig med rugbrød og Matilde kakaomælk, og planlagde derfor et stop i København inden hun tog videre hjem til Schweiz.

Selvom vi kun havde mødt hinanden en enkelt aften, hvor vi havde udvekslet livsdrømme og singlehistorier, var der ikke nogen tvivl om, at hun skulle bo hos mig under hendes københavnerophold..

Tidligere på året havde hun taget en beslutning om at sælge sin lejlighed og forlade Vancouver, Canada, og var vendt hjem til Schweiz efter 16 år. Og med en plan om ikke at have nogen planer, endte hun hjemme i min lejlighed inden hun drog videre for at overnatte i arkitekttegnede shelters på Fyn.

.. Men hvorfor så en hovedpude?!

Pigen med 6 regnjakker, havde en lang erfaring indenfor outdooreventyr, og bidrog med en masse tips og tricks til mad og grej til mit forestående AT eventyr.

Hun gjorde mig opmærksom på vigtigheden i glædeskabende og holdbart udstyr, og det er på grund af hende, at jeg har fundet en spork af titanium, at min regnjakke har en overdrevet vidunderlig farve, og at jeg har anskaffet mig et par vandtætte sokker..

Derfor var det overhovedet ikke mærkeligt, at jeg modtog en hovedpude – det var en fantastisk meningsgivende gave, som jeg længe havde overvejet, om jeg skulle unde mig selv.

En hovedpude er en af de ting, som anses for at være luksus på en vandretur.. Det er et overflødigt stykke grej, der udelukkende bidrager til komfort – derfor kan den også let spares væk..

Men jeg er ikke i tvivl længere.. Pigen med 6 regnjakker har foræret mig en drøm af en pude i den smukkeste turkisgrønne farve og med en vægt på kun 60 g, har jeg svært ved at finde på en undskyldning for, hvorfor jeg ikke skulle have den med!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *