Pakkeliste – Tøj

Tøj

Når det kommer til tøj, er min begrænsningsevne mildest talt FUCKED!

.. At pakke minimalt til et halvt år er derfor noget nær umuligt for mig!

Det endelige resultat består af følgende:

Skaljakke og skalbukser
Isoleringsjakke
Langærmet bluse x 2
T-shirt x 3
Top
Trekking tights x 2
¾ lange Trekking tights
Shorts
By-bukser
Sports bh x 3
Trusser x 5
Lange uldunderbukser
Sokker x 4
Vandtætte sokker
Hue
Handsker
Ørevarmere
Halsedisse x 2
Vandrestøvler
Vandresandaler

Mine overvejelser:

 • Det står vist temmelig klart, at min yndlingsfarve er blå..?!
 • Jeg er en lille smule pinlig over at indrømme, at mit tøj stort set kun består af Fjällräven og Icebreaker – men med tanke på, at ovenstående er DET ENESTE, jeg har med til et halvt år, har det fanden-gale-mig også at være det helt rigtige – dét jeg allerhelst vil have på!
 • Af praktiske årsager har jeg tænkt mig at lægge et sæt tøj til side, som jeg sender i forvejen med posten, så jeg har rent tøj at tage på, når jeg kommer til en by = ét sæt mindre at slæbe på.
 • På Caminoen havde jeg kun ét par lange bukser med – det var ikke nok!

Mine tvivl:

 • Er to par langærmede bluser nok?!
 • For at det ikke skal være løgn, er jeg i tvivl, om jeg har for meget med – jeg er ret sikker på, at andre kan klare sig med mindre! Jeg har hørt om folk, som skrotter underbukserne for at spare vægt!!
 • Jeg er nervøs for, om jeg har pakket for varmt.. Mit udgangspunkt er at pakke tøj, der dækker tre sæsoner – men jeg tror ikke, det bliver så koldt, som jeg lige går og regner med.
 • Hvor slemt kommer jeg reelt til at lugte?

3 Comments

 1. Anna Borup
  25. februar 2018

  Kære Camilla.
  Helt fantatisk du gør det. Min mand og jeg gik 2600 km af AT’en sidste år og det var en fantastisk oplevelse som jeg savner hver dag. Jeg har kigget lidt på din blog og hvor er det fedt at læse om alle dine tanker og lister – husker det selv og gør det stadig, mit nye ynglingsshoppested er friluftsbutikkerne og jeg elsker Icebreaker (find en REI hvis du har lidt ekstra tid i USA?).
  Hvis du vil af med lidt vægt kan du overveje at undvære lidt af tøjet. Jeg havde f.eks. kun 1 bh, 1 langærmet og endte med 1 t-shirt. Ift. for varmt tøj kan du, når det bliver varmere sende dit varme tøj længere nordpå til det bliver koldere igen.
  Jeg kan læse at snart tager afsted, men du må endelig skrive hvis du har nogle spørgsmål – måske jeg kan hjælpe?

  Svar
  1. En snegl på vejen
   25. februar 2018

   Hej Anna,
   Tak! Og hvor fantastisk, at du og din mand tog turen sidste år. Jeg starter med et par dage i Atlanta, hvor jeg blandt andet skal proviantere og købe de sidste ting, jeg mangler – herunder en tur i REI! 😀
   Jeg har godt overvejet, at jeg har en del tøj med, som jeg højest sandsynligt ikke får brug for. Planen er, at jeg skal bruge de sidste par dage på at pakke op og pakke ned, igen og igen, indtil jeg er helt sikker på indholdet – selvom jeg ved, at jeg uden tvivl kommer til at skyde over målet uanset.
   .. Det er lige om lidt! Lige nu stresser jeg lidt over, at få styr på det allersidste inden afgang oveni, at jeg kæmper med nerverne, der efterhånden er flossede af at gå og vente på at få spændingen udløst.. Uhh jeg glæder mig!!

   Svar
   1. Anna Borup
    26. februar 2018

    Vi startede også med et par dage i Atlanta – og det var nervepirrende at gå at vente på at komme igang? og det er virkelig svært at bedømme det med tøj – heldigvis kan man altid sende det hjem, man opdager, man alligevel ikke har brug for. Vi sendte en pakke hjem efter en uge?
    Men det er en underlig følelse at gå og vente, men glæd dig? jeg har sådan lyst til at tage afsted igen

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *