Pakkeliste – Personlig pleje

Personlig pleje

I forhold til hvor sparsomt det bliver med personlig pleje, fylder det en del på listen..

Jeg har taget udgangspunkt i min tur-toilettaskes normale indhold samt førstehjælps-kit og håber på, at rumfanget skrumper betydeligt, når jeg først forlader Atlanta!

.. Som allergisk astmatiker er der dog visse ting, jeg ikke helt kan tillade mig at skære ned på.

Følgende udgør min personlige pleje:

Solcreme
Ansigtscreme
Shampoo
Balsam
Håndsprit
Plaster
Nåle
Jod
Voltaren
Saks
Sikkerhedsnåle x4
Pincet
Flåttang
Nødfløjte
Tandbørste
Tandpasta
Vialerg x3
Berodual x5
Pulmicort x5
P-piller x9
Hårbørste
Hårelastikker x3
Håndklæde
Myggenet
Myggespray
ID armbånd
Ørepropper x3
Håndsæbe
Vaskemiddel
GoToob x3

Mine overvejelser:

 • Jeg har valgt at supplere min solcreme med en ansigtssolcreme. Det er en pigeting – jeg er ikke super vild med følelsen af fedtet fjæs, som almindelige solcremer bidrager til, omvendt hader jeg den stramme følelse af tør hud i ansigtet, som minus-creme giver.. Derfor en solcreme tilpasset den sartere hud i ansigtet..
 • Shampoo og balsam er mest tiltænkt dagene i Atlanta. Resterne fylder jeg i GoToob tuberne og medbringer i tasken. Nogen vil nok mene, det er unødvendigt med shampoo og balsam, men jeg føler mig først rigtig ren, når mit hår er rigtig rent – de få gange jeg kan se frem til et bad, vil derfor føles som spild, hvis jeg ikke kan vaske mit hår i bund – og mit hår kræver Pantene Youth protect 7 for at blive glad!
 • Håndsprit – fordi jeg altid har misundt andre, der har haft det med!
 • Der er lige så mange præferencer til plaster, som der findes fødder – jeg har fundet mit optimale vabel-kit, der består af almindelig plaster, nåle, jod og saks.
 • .. Saksen er en Mumi-saks – fordi jeg har brug for noget hygge, når jeg lapper mine fødder!!
 • Jeg sender overskydende medicin forud – ingen grund til at trækkes med 10 hiverter til et enkelt behov!
 • ID armbånd så jeg kan blive væk, uden at folk bliver i tvivl om mit tilhørsforhold.
 • Det er altid en god idé at have ørepropper med, når man sover sammen med mange.. Der er altid én, der snorker!.. Og hvis dén ene er mig, kan jeg låne dem ud!
 • Håndsæbe og vaskemiddel er tilovers fra mine tidligere ture – jeg kan lige så godt tage det med og forhåbentlig få det brugt op – i værste fald ryger de ud!
 • GoToob fordi de er rare at røre ved!!

Mine tvivl:

 • Jeg har aldrig helt luret om Voltaren rent faktisk virker, eller om det er fup og fidus – i så fald fungerer det som psykisk opbakning den første tid.
 • Jeg har endnu aldrig haft brug for sikkerhedsnåle!!.. Men man kan aldrig vide?!
 • Har jeg estimeret mit medicinforbrug korrekt?! Jeg har allerede formået at regne forkert på p-pillerne..
 • Er mit håndklæde for lille? Hvor træt bliver jeg i længden af at dubbe mig tør?
 • Myggenet og myggespray bliver først nødvendigt senere på turen, men jeg har læst, at det er godt at være på forkant.. Er jeg for tidligt på forkant?

4 Comments

 1. Jeppe
  14. februar 2018

  Hej Camilla!
  De eneste steder du får brug for at tage et bad er på hostels og der har de som oftest shampoo. Det sjove ved ansigtscremen er at når man går længe nok lærer ens hud at selvvæde igen. Jeg vil dog anbefale at medbringe en læbepomade, da tørre læber i kulden kommer til at være stramt!
  Myggespray kan købes mangeteder og starter du i marts får du ikke brug for den før juni. Jeg brugte kun min den første uge og derefter havde jeg den ikke fremme igen. Det kan tages til overvejelse ?

  Svar
  1. En snegl på vejen
   14. februar 2018

   Shampoo på hostels hermed noteret – tak!! Læbepomade stod øverst på min mentale liste, så jeg ved ikke lige, hvordan den har undgået at komme med her – men ja, helt klart uundværlig. Myggesprayen bliver hjemme – nærer ikke større tilknytning til den, end at jeg godt kan give afkald på den form for dødvægt! 😉

   Svar
 2. Tonny
  17. februar 2018

  Hej Camilla.
  Fantastisk eventyr du skal ud på.
  Gid jeg kunne løsrive mig fra job og familie og drage efter. Men måske en dag..
  Jeg er normalt minimalist på tur, men få ting kommer altid med. En helt spids pincet, en tube Inotyol og tandtråd. Fordi min tur ikke skal ødelægges pga en splint, en slidt bagdel eller lidt æbleskræl mellem tænderne. 😉
  Og jo.. sportstape. Super til vabler, rep af udstyr mm.
  Håber virkelig du får en dejlig rejse og kommer helskindet hjem igen.

  Kh Tonny.

  Svar
  1. En snegl på vejen
   17. februar 2018

   Hej Tonny, Tak for tips! Jeg vidste ikke du også havde den form for tilbøjeligheder.? Indtil videre er pincetten pakket.. Jeg har endnu ikke været udfordret af rød hale og æbleskræller, prøver at holde det for døren så lang tid som muligt.? Jeg reagerer lidt allergisk overfor sportstape, så det har jeg af bitter erfaring lært at gå uden om. Nøjes med gaffatape som lappegrej i stedet for.. Det er aldrig helt til at vide, hvornår muligheden byder sig for at tage af sted – men mindre kan også gøre det.. Håber dog du en gang får mulighed for en lignende tur!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *