I min mors og fars have..

I min mors og fars have

Der er en hvid kat, der render rundt og skider i min mors og fars have – det er de pisse trætte af!

Men den er for hurtig, når de prøver at sprøjte vand på den for at jage den væk!

.. Eller også er de for langsomme!!

Mine forældre bifaldt derfor, at jeg camperede i deres have natten til søndag – det kunne måske holde katten væk?!

Jeg havde svoret at tage konsekvenserne af min fatale sovepose fejl og afprøve mit sovegrej inden afgang.. Det resulterede i et ét-mands festival-setup i et parcelhuskvarter i en forstad til Århus.

Teltet blev rejst i løbet af eftermiddagen, lige inden jeg gik indenfor og tog mig en to timer lang morfar..

Da jeg stod op, biksede jeg et brød sammen med min mor og hjalp med at skære riller i hasselbak kartoflerne til aftensmaden. Vi fik kammuslinger alla Grønland til forret og andebryststeg med rødkålssalat og en improviseret alt-mulig-sovs til hovedret..

Desserten bestående af gammeldags æblekage blev indtaget foran fjernsynet, mens vi forsøgte at købe os aflad i form af konkurrencedeltagelse om hver vores Audi – pengene gik til sultne børn uden tag over hovedet i den tredje verden..

.. Med 150 kr. på min gode samvittighed – de rige har det jo godt – tog jeg min sovepose og gik ud i haven til den hvide kat og mit frosne telt!

Iført langt uldundertøj, læderhandsker og en god varm hue lagde jeg mig tilrette i min sovepose, med min thermo liner snøret helt ind til halsen for at opnå mindst muligt varmetab.

.. Efter to timer lå jeg stadig vågen – ikke fordi jeg frøs, men fordi vinden ruskede i mit telt, og jeg havde svært ved ikke at fokusere på alle lydene i mørket:

Jeg kunne høre skridtene på stien uden for hækken. Jeg kunne høre musik fra nabovejen. Jeg kunne høre biler komme og køre, og døre der blev åbnet og lukket – alt imens de værst tænkelige scenarier kørte på repeat for mit indre øje – hvert øjeblik ventede jeg at høre fodtrin i det frosne græs, og det gav et sæt i mig, når vinden tog fat i mit telt.

Til sidst foldede jeg huen ned over øjnene og snørede soveposen helt sammen om ørerne, så det eneste, der stak frem, var min næse, i håb om at en forvirret teenagerdreng, på vej hjem fra fest, gennem mine forældres have, ville dø af grin, før han ville voldtage og dræbe mig..

.. Indtil det gik op for mig, at det aldrig ville falde et normalt menneske ind, at teltet var beboet midt om natten.. i en parcelhushave.. i frostgrader – og så faldt jeg i søvn!

Jeg vågnede en time efter, fordi jeg skulle tisse.. Så meget at jeg ikke kunne nå at finde mine nøgler og løbe om til hoveddøren..

.. Så jeg holdt det autentisk og satte mig i min mors staudebed og pissede territoriet af – kom an hvide kat!!

Derefter lagde jeg mig ind i mit telt og sov videre til klokken 8.00..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *