Jeg fik sgu et par lange uldunderbukser..!!

Uldunderbukser

.. Og det var lige præcis dem, jeg havde ønsket mig!

Hvis nogen havde fortalt mig for et par år siden , at jeg ville få et par uldne underbukser, ville jeg have grint.. HØJT!!

.. Juleaften var det alle de andre, der grinede!

Forståeligt nok – jeg har svært ved at forestille mig, at nogen nogensinde er blevet så glad for at par lange underbukser.

Det korte og det lange (tøhø) er essensen af dét, de repræsenterer. Det er ikke bare et par underbukser.. af uld.. der er lange..

I mit hoved forestiller jeg mig, at det er dem, der redder min kolde røv, når jeg en våd og stormfuld eftermiddag ligger i et fugtigt shelter på toppen af et bjerg. Vinden hyler om ørerne på mig, og jeg har allermest lyst til at tage hjem..

.. Men så kigger jeg ned på mine halvfede, standhaftige ponyben og ser, at jeg har mine magiske rosa-stribede uldunderbukser på, og så bliver jeg glad i låget igen.

Ikke nok med at jeg kan holde varmen, farverne lyser også op og skaber glæde.. Håber jeg!!

Kogt ned bliver det til ord som; opmuntring, håb, vilje og varme! – Ord jeg aldrig havde forestillet mig i sammenhæng med uldunderbukser.

Jeg har faktisk aldrig brugt lange uldunderbukser på mine ture før, selvom jeg et par gange har manglet dem. Jeg kan derfor ikke beviseligt argumentere for deres funktionalitet – de kan vise sig bare at blive overflødig vægt i tasken.

.. Sagen er dén, at uanset om der er koldt eller varmt i løbet af dagen, så falder temperaturen i løbet af aftenen. Når jeg hen ad eftermiddagen slår lejr, er det vigtigt, at jeg ikke bliver afkølet, derfor har jeg planlagt at have et sæt lejrtøj.

De helt fanatiske gramjægere vil nok mene, at det er luksus – men jeg er som sagt ikke på jagt efter en minimalistisk overlevelsestur. Jeg vil gerne bibeholde så mange bekvemmeligheder som muligt – nøje afvejet med den vægtmæssige ulempe.

Med et par lange uldunderbukser er jeg sikker på at holde varmen ud på de kølige aftentimer. Jeg kan bruge dem som natbukser. Jeg kan bruge dem som inderste lag på ekstra kolde vandredage, og jeg kan bruge dem som glædeskaber, når humøret er gråt og trist.

Det var derfor ikke et par helt almindelige uldunderbukser, jeg fik i julegave – det var et håb om en endnu bedre tur!

.. BTW, dette er dagen, hvor jeg officielt er holdt op med at skelne mellem pænt eller praktisk!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *