I’m falling apart

.. Jeg er i bogstaveligste forstand ved at gå op i limningen!!

Indtil videre har jeg syet mine handsker tre gange - gudskelov for min vabel-førstehjælp, som består af nål, tråd og saks!.. Jeg elsker, når mit grej har mere end ét formål!!

Nuvel, alle fingrene på mine handsker er hullede, og jeg er nået til et punkt, hvor jeg har givet op på lapning! Når det bliver varmere, ryger de ud..

.. Måske..

Jeg mistede dem ved Charlies Bunion - en klippeformation med en fabelagtig udsigt over The Great Smoky Mountains - jeg opdagede det dagen efter, da temperaturen faldt til koldt igen. Satans!!

Stroppen på min ene vandrestav røg af under en halsbrækkende nedstigning. Det var dér, jeg fandt ud af, hvor meget den skide strop i virkeligheden er værd.. Vandrestaven var ubrugelig, indtil jeg fik lappeløst mit problem med et overskydende stykke snor fra mit telt.

.. Min stolthed ville ingen ende tage.. På trods af ti tommelfingre og en lettere kvindelig hjælpeløshed havde jeg formået at afværge fremtidige knæskader - i hvert fald for en stund!

Mine 3/4 lange vandretights holdt ikke en gang én enkelt dag. Syningen midt på røven var i udu fra starten, hvilket resulterede i et hul med en lettere uheldig placering..

Dave så sig lidt nervøst omkring, da jeg i fuld offentlighed udbrød: "You need to help me sow my butthole!!"

.. De to sekunders pinlige tavshed var hele sætningen værd!!

Jeg lappede mit hul med nål og tråd og tog dem på en dag i byen - på vej tilbage til hotellet opdagede jeg, at mit hul ikke længere var et hul men én stor revne, så jeg efterlod resterne af min værdighed i løb tilbage mod værelset!

I håb om lidt hjælp kontaktede jeg Friluftsland - forud for min tur havde jeg trods alt lagt halvdelen af min opsparing hos dem! Tilbagemeldingen var; at idet jeg desværre ikke kunne fremvise en kvittering og iøvrigt befandt mig så langt væk, var der ingenting, de kunne gøre.

.. En anelse skuffet og bitter besluttede jeg mig for at udskyde bekymringen og smed dem i pakkeposten til Hot Springs - out of sight, out of mind..!!

Efter en kold og våd dag i The Smokys efterlod jeg mine sokker til tørre ved bålet..

Dave vendte dem en gang i timen, men i et uopmærksomt øjeblik forsvandt overblikket i sokkevirvaret, og den ene blev skubbet ind i flammerne - måske var det et uheld, måske var det hævn for alt mit råberi.. Uanset, endte de sine dage i nærmeste hiker box - måske andre vil finde glæde i et par forbrændte sokker, det var trods alt et par gode sokker!!

.. Mine hullede handsker dukkede op dagen efter, jeg manglede dem, lige idet jeg skulle til at tage imod Daves oversized, gennemblødte handskelinere..

En kold vandrer havde fundet dem ved Charlies Bunion.. I dén tro; at nogen havde efterladt et par ramponerede handsker med vilje, adopterede han dem!

.. Manden havde skræmmende små hænder!!

Samme dag, som jeg blev genforenet med mine hullede handsker, havde manden mistet sine Crocs. En anden vandrer havde fundet og medbragt dem..

Det er instant karma - real trail magic!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *