Hvor let er let?!

Mit mål for min oppakning er 15 kg - og det er endda lige i overkanten!!

For en mere håndgribelig målestok; er det til sammenligning tilladt at medbringe op til 23 kg, foruden håndbagage, på det fly jeg skal med..

Under normale omstændigheder har jeg ufattelig svært ved at holde mig indenfor en grænse på 23 kg – en uges forbrug af sommerkjoler, klipklappere og neglelak fylder altså meget!

.. Og jeg kan skrive under på, at et slutprodukt på 15 kg ikke gør opgaven lettere!!

Herudover er det værd at bemærke, at de 15 kg vel at mærke skal dække mine behov for et helt halvt år og indeholde alt lige fra hus, seng og dyne, til elektricitet, mad og drikke!

.. Så nej; det er ikke for sjov, jeg snakker om downsizing!!

Jeg er kommet i mål med mine grejindkøb, lige på nær det jeg mangler i USA – min tur er pludselig blevet en lille smule mere virkelig!

Men det betyder også, at jeg går rundt med en rastløs følelse af; hvad så nu?! Indtil videre har det handlet om alle de ting, jeg manglede – pludselig er fokus ændret til; hvad kan jeg tillade mig at tage med?!

Resultatet er, at jeg allerede op til flere gange har pakket alle mine ting ud – lagt det fint på rad og række og gennemgået det enkeltvist for at afveje, om mit behov er dets vægt værd i guld!

Jeg tør ikke at beregne den samlede vægt af indholdet i min taske, for jeg er bange for, at jeg vil gå i stykker indeni, hvis jeg skal give afkald på noget!

Jeg har minutiøst googlet og googlet alle de ting, jeg skal have med, for at finde de mest optimale løsninger, og nu har jeg googlet mig blind på, hvad jeg kan undvære.

100 gram er ikke særlig meget, så hvad betyder 100 gram hist og her?! Reelt betyder det knæskader og vabelinficerede fødder – alternativt kan jeg lige så godt skyde mig selv i foden fra start – så ville det i det mindste være overstået..

Det kan derfor godt være, at jeg lyder skingrende skør, når jeg debatterer med mig selv, hvorvidt jeg skal pille min hovedpude ud af ligningen, men det kan ende med, at jeg ikke kan tillade mig at tage den med – i stedet må jeg hvile mit hoved på en bunke snavset tøj!

Det skøreste af det hele er; at jeg slet ikke finder den tanke så frastødende, som jeg burde – det hele er vel bare krydderi til mit eventyr?!:

En moderne genskrivning af en historie om en pige, der i stedet for aske må sove med hovedet i sit snavstøj, omgivet af en masse mus, der i stedet for at sy en kjole, gnaver hul i hendes lommer!!

.. Hun bliver endda nødt til at hugge en hæl og klippe en tå, hvis hun ikke formår at bringe sin oppakning ned på en acceptabel vægt!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *