Gaffa

Gaffa

Jeg har købt Gaffa tape!

.. Og jeg tror, jeg er den eneste i hele verden, der kan tage så lang tid om det..!! Men jeg kunne simpelthen ikke beslutte mig!!

Gaffa tape er det ultimative lappe-grej, og jeg har hele tiden vidst, at jeg ikke kunne tage af sted uden!.. Men der er så mange valgmuligheder!! Og jeg ville selvfølgelig ikke nøjes med den kedelige grå, som man kender så godt..

Idet jeg efterhånden er ved at nå en deadline for at få styr på mit grej, har jeg måttet tvinge mig selv til at tage en beslutning – ellers kunne jeg snildt have spekuleret en måned mere..

Fjols!!

Nu har jeg altså købt det – og er selvfølgelig endt med at vælge den slags, jeg havde udset mig fra starten!

Det forekommer måske overraskende, at jeg har været tre måneder om at beslutte mig, men der ligger et hav af tanker bag..

.. For fuck sake der er tale om Gaffa tape?!

Anyways.. Jeg har købt to forskellig slags; en smal pink og en bred gennemsigtig..

Den pink har jeg tænkt mig at vikle om min bjørnedåse.

Der er flere metoder til opbevaring af mad på The Appalachian Trail – men jeg er ikke amerikaner, og jeg ved ikke bedre, derfor går jeg efter den sikreste metode: en overvægtig dåse!!

.. I virkeligheden ved jeg ikke hvor mange, der rent faktisk har sådan én med, men nu undgår jeg i hvert fald forvirring, når jeg skal ud og indsamle mit forråd, fordi jeg har viklet min ind i pink Gaffa og påført mit navn – sådan lidt ligesom madpakkerne i børnehaven.

Hvis det viser sig, at jeg er den eneste med bjørnedåse, er det stadig en fordel, fordi den får svære ved at forsvinde i skovbunden, når den står og skriger; pink!

Den brede gennemsigtige Gaffa skal bruges, når jeg ved et uheld kommer til at flænse mit telt, fordi jeg ikke kan styre min lommekniv, eller hvis mit vandfilter punkterer..

Jeg har valgt en gennemsigtig, fordi den er mest diskret. Jeg var dog stærkt i tvivl, om jeg skulle have gået med en lilla udgave – udelukkende fordi farven var fin..

I bogen "Wild" af Cheryl Strayed befinder hun sig på et tidspunkt i en situation, hvor hun har mistet sine vandrestøvler ud over en skrænt.. Det ender med, at hun taper sine discount sandaler sammen med Gaffa tape og går videre i dem..

Jeg kan ikke helt jage det billede ud af hovedet, og forestiller mig; at når jeg i arrigskab har kastet mine tunge støvler ad helvede til, vil jeg være nødsaget til at gøre det samme.. – og dér kunne det være fedt, hvis min Gaffa var en smuk lilla farve?!

I løbet af processen har jeg heldigvis fået overbevist mig selv om, at..:

1. Jeg mister IKKE mine vandrestøvler!!!
2. Mine vandresandaler er holdbare nok til at klare turen uden Gaffa tape!
3. Hvis alle broer brænder, vil jeg være skide ligeglad med, hvilken farve min Gaffa er!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *