Fornuft og følelse

Vandrestøvler

Planlægningsfasen indeholder rigtig mange overvejelser og tvivl.

En af dem er mit valg af fodtøj!!

Efter lang tid at have sværmet om et par vandrestøvler af det tyske mærke Hanwag, har jeg endelig taget en beslutning om at erhverve mig disse – vandrestøvlernes limousine!

Mine ben ryster af kærlighed og æresfrygt, hver gang jeg træder ned i dem – følelsen er guddommelig! Mit hjerte slår koldbøtter, når jeg ser på dem, og jeg er tilbøjelig til at kysse på dem og putte med dem, fordi de er så vanvittigt smukke!!

UHA!

Hvorfor er jeg så i tvivl?

Svaret er sammenligneligt med dét, de fleste kvinder døjer med i januar:

Jeg er bange for, at de er for klodsede og tunge!!

AV!

I min research af andres erfaringer, tegner der sig et billede af, at der ikke er behov for vandrestøvlernes limousine på The Appalachian Trail. Langt mindre kan gøre det! Faktisk er der rigtig mange, der nøjes med et par trail-løbesko – et betydeligt slankere valg!

Jeg går derfor med overvejelserne, om jeg skyder over målet?! Er jeg for gammeldags, når jeg holder fast i et romantisk billede af, at en rigtig vandretur kræver et par rigtige vandrestøvler? Kan mindre rent faktisk gøre det?!

Ekspedienterne i butikkerne fraråder, at man ser bort fra støtten, men i bund og grund tvivler jeg på deres rådgivning – de skal jo sælge støvler!!

.. Derudover kan jeg ikke lade være med at tænke: Hvad ved de egentlig om det? – Danmark er FLADT!

Jeg har mødt mennesker, der krydsede Pyrenæerne i Birkenstock sandaler – hvilket understreger pointen om, at ekspedienternes prædiken måske er overvurderet?

.. Nuvel! At vandre i Birkenstock sandaler, er måske lige at tage den til stregen!! Jeg vil ikke anbefale nogen at gøre det – blot gøre opmærksom på, at det kan lade sig gøre!

Jeg mener..; dem, der har vandret The Appalachian Trail, må da vide bedst?!

ÅH!

.. Vildrede!

Udgangspunktet er, at jeg ikke kan gå helt galt i byen med mine limousiner – jeg fascineres trods alt lige så meget af dem som af charmerende mænd.

.. Men afvejningen må ikke negligeres! – Det vil være temmelig sur røv at stå i en skov 7.000 km væk fra de danske outdoorforretninger og skrige: "I TOLD YOU SO!!" – lige så nytteløst som erkendelsen af, at mine vandrestøvler er overkill!!

Støvlerne er uden sammenligning det vigtigste udstyr på min tur! Det er dem, der skal føre mig 3.500 km igennem skov, på bjerge og klipper. Der er ikke plads til fejltagelse, heller ikke hvis det handler om, at de er for "gode"! Deres vægt kan rent faktisk gå hen og få betydning for min tur, når jeg på et uundgåeligt tidspunkt bliver nødt til at bære rundt på dem – på det tidspunkt vil 1,5 kg støvler være virkelig tungt!!

Derfor er jeg ængstelig over, om min fornuft er blevet sløret af kærlighed?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *