Et godt formål

Jeg er blevet klippet!!

Den normale indikator for, at mit hår er ved at være for langt, er når jeg kan gribe fat om hårspidserne med mine røvballer i badet..

.. Dér var jeg ikke helt endnu – jeg manglede stadig 4-5 cm.. Hvilket ikke ændrede på, at det var ved at være tid..!

Jeg er velsignet med en manke made in Korea; som er tyk som bare fanden og vokser som ukrudt!

.. Og selvom det altid er med en smule ængstelse, at jeg sætter mig i frisørstolen og beder om at få klippet det hele af, er der i virkeligheden ikke noget at være nervøs for – det vokser ud igen på nul komma fem..

Denne gang var det derfor også hovedsagligt med en følelse af stolthed, at jeg gav slip på kontrollen for at lade en anden gamble med mit udseende.

Jeg er normalt ikke tilhænger af praktiske frisurer – men i dette tilfælde bifalder jeg konceptet! Mit hår er røget af praktiske årsager!

Med udgangspunkt i min erfaring med at holde et hår i ballelængde, bliver frustrationen for stor, hvis jeg skal medbringe det på The Appalachian Trail!

Det er tungt ad helvede til!! Og selvom det lyder en anelse overdrevet at gå så meget op i optimering af vægt, at jeg afskriver mit hår, vil det være helt hul i hovedet ikke at medtage det i betragtningen..

.. For det er alle vegne!! Lange sorte hår OVERALT!! Det flyver ind i øjne og mund og pisker mig i ansigtet!!

Det er helt umuligt at holde under normale omstændigheder.. endnu mindre på en forblæst bjergtop, hvor et enkelt vindstød kan forårsage momentær blindhed, fordi jeg bliver svirpet i øjet med mit eget garn!

Herudover tager det en krig at rengøre!! Der skal to håndfulde shampoo og lige dele balsam til at få det nogenlunde rent i dybden. Med tanke på, hvor sjældent jeg kan se frem til et bad, vil jeg komme til at rende rundt med triste tjavser af uregerligt hår, som bidrager til alt andet end følelsen af velvære..

.. Og ikke nok med dét, det skal ovenikøbet også reddes i ét væk!

Filtret hår gør ondt og får mig til at føle mig som en vild og usoigneret Ronja Røverdatter! Pocahontas er det pure opspind!! Virkeligheden er; at stå på en klippeafsats med noget der minder om ÉN stor dreadlock, der blafrer i vinden som en sej frikadelle..

I erkendelsen af, at jeg ikke kommer til at bruge mit hår til en skid, har jeg derfor ladet mig inspirere af min bror og donerer mit hår til et menneske, som ikke bander over de samme udfordringer..

Det er rart at kunne videregive lidt femininitet til én, der rent faktisk kan bruge den – jeg giver afkald på min for at rende rundt i en skov og lege MacGyver det næste halve år..

.. Nogen bør få lidt glæde af min drengedrøm!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *