Are you having fun yet?!

.. Jeg prøver ikke at se alt for modløs og miserabel ud, når jeg helt tørt svarer: "Nej!"

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg er blevet mødt med det spørgsmål indtil videre - ofte kommer det fra store overbegejstrede ungkarle, der næsten ikke kan komme hurtigt nok af sted..

Jeg har mest af alt lyst til at hakke dem en over trynen med min skideskovl..

Svaret er et stort rungende: "NEJ!!"

.. Jeg synes ikke, det er sjovt - ikke det mindste, overhovedet!!

.. Alt er, som jeg havde forestillet mig, det ville være!

Det er hårdt! Jeg går laaangsomt! Vejret er noget lort!!

.. Faktisk havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at det ville være så koldt og vådt, som det rent faktisk er.

De første mange dage var så kolde, at jeg gik uden om sheltrene til fordel for mit telt.. Det kan trods alt lynes til, så vinden ikke står direkte ind.

Min taske er ubarmhjertig tung!!

.. Der går omkring fire timer, før bæltespændet gnaver sig så dybt ned i mine hofter, at jeg har problemer med at gå. To timer efter stopper jeg og kravler ind i mit telt og falder i søvn som en sten.. Indtil jeg vågner og vil vende mig - hvilket er utrolig hårdt, når man er pakket ind i sovepose på en hård madras på den kolde jord.

Jeg har sendt en del ting forud, så jeg slipper for at bære på det, og jeg forsøger til stadighed at optimere mit lager af fødevarer.

Første forsøg var helt hen i skoven - jeg overvurderede min sult og pakkede proviant til omtrent ti dage i ødemarken. Der er ikke noget at gøre ved den overflødige vægt.. Den forsvinder i takt med, at jeg spiser mig igennem al min tun og pulverkartoffelmos. Muligheden for at skille sig af med skrald opstår en gang eller to om ugen - jeg agerer derfor skraldespand for min egen fødevareoverflod!

.. Og det går langsomt, for jeg spiser lige i øjeblikket ikke en gang halvdelen af, hvad jeg plejer.

Udover dét har jeg svært ved at vende mig til, at mine øjne konstant løber i vand, og at mit snudeskaft er dækket af en permanent snotskorpe - hver gang jeg pudser næse, har jeg mindre papir at tørre røv i - så hvad vil jeg helst?!

Heldigvis er jeg ikke ene om at synes, at det hele ikke er lutter lagkage.. Jeg møder mange, jeg kan bitche over vind, vejr og vådt sammen med! Det varmer i det mindste lidt i kulden!!

6 Comments

 1. René
  27. marts 2018

  Hej Camilla
  Dejligt at høre at du er kommet i gang med turen – det skal nok blive rigtig godt, når du har fået vænnet dig til livet på ruten.
  Op med humøret!
  Vh René

  Svar
  1. En snegl på vejen
   7. april 2018

   Tak, René! Humøret er slet ikke så slemt, selvom der stadig er flere hårde dage, end der er knapt så hårde dage.?

   Svar
 2. Mirijana
  29. marts 2018

  Sikke en smuk himmel.
  Hep hep:)

  Svar
  1. En snegl på vejen
   7. april 2018

   ☀️?

   Svar
 3. Michael magnussen
  29. marts 2018

  Hej Camilla

  Nyd stilheden den flotte natur på en regnvejrsdag og husk solen kommer igen☀️

  Forsat god tur.??

  Michael

  Svar
  1. En snegl på vejen
   7. april 2018

   Tak Michael! Stilhed, er der masser af – jeg kan gå i flere timer og tro jeg er helt alene, men der går ikke mere end ti minutter, når jeg sætter mig ned, før de første fem personer passerer mig.? Naturen er fantastisk, og indtil videre har jeg formået at time regnvejrsdagene med ophold i byerne. Solen kommer igen lige så hurtigt, som regnen dukkede op.?

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *